بازديد کننده محترم سلام ***اميدوارم لحظاتي خوش در وبلاگ براي شما فراهم کرده باشم .جهت بهتر شدن وبلاگ نظر بدهيد**باتشکر مدير وبلاگ ))

با اين دكمه كاري نداشته باشيد!!

بهترين ها

اثرات چای نوشيدني قارچ کامبوجا( منچوریایی ) بر مصرف کنندگان


((**اینجا همه چیز در هم برهمه **))

هر روز با مطالب جدیدو متنوع

اثرات چای نوشيدني قارچ کامبوجا( منچوریایی ) بر مصرف کنندگان                              

۱-قارچ كومبوجا چین و چروک‌های پوست را کاهش داده و لکه‌های قهوهایروی دستها و صورت را برطرف می‌سازد و موجب افزایش خاصیت رطوبت پذیری روی پوست است جوش‌ها و کورک‌ها را برطرف می‌کند.

2-کبد چرب را کمتر از 3 ماه درمان می کند.

3- از ناراحتی‌های قلبی می‌کاهد، تصلب شرائین و فشار خون را درمان می‌کند.

4- میزان قند خون را تنظیم کرده سبب افت ناگهانی قند خون در افراد دیابتی می‌شود و اگر به طور روزانه و با توصيه مقدار دوز ارائه شده مصرف شود در مدت ۱۰۰ روز اوره را کاهش می‌دهد.

5- فعالیت کبد را افزایش داده و نارسایی‌های کبد وکلیه را درمان می‌کند.

6-میزان کلسترول خون و اوره را کاهش می‌دهد.

7-فشار خون را تنظيم مي‌كند.

۸- در ناراحتی‌های کلیوی توصیه می‌شود ،مثانه را پاک می‌کند‌ و کولیت و سایر دردهای دستگاه گوارش را التیام می‌بخشد.

9-باعث لاغر شدن و کنترل وزن بدن می‌گردد.

10- از پیشرفت برخی سرطان‌ها و ایدز جلوگیری می‌کند.

11-رافع یبوست است.

12-قارچ کومبوجا (کامبوجا)عاملى مؤثر در پيشگيري از سکته‌هاى قلبى شناخته شده.

۱3-رگها را نرم می‌سازد و جریان خون را افزایش مي‌دهد.

1۴- از بیخوابی می‌کاهد.

15- برطرف کننده ناراحتی‌های عضلانی در شانه و گردن و در ناحيه كمر نرمش افزونتري ملاحظه مي‌نمائيد.  

16-در رفع برونشیت و سرفه‌های آسمی کمک می‌کند.

17-به دفع مزاج بلغمی کودکان نیز یاری می‌رساند.

18-حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می‌بخشد.

19-برای درمان آب مروارید و سایر تغییرات قرنیه موثر است و دید چشم را افزایش می‌دهد.

20-اثر شگفت انگیزی بر پوست سر دارد،از تاسی سر جلوگیری می‌کند و موها را ضخیم و سیاه می‌کند(حتی موهای سفید).

21-رشد سلول‌هایى سرطانى  و ايدز را متوقف مى‌کند.

۲2-بیماری نقرس را درمان می کند.

۲3-فلجی ام.اس  MS را درمان می کند.

24- روماتيسم و درد مفاصل را درمان مي‌كند.

۲5-در زمان یائسگی خانمها از گر گرفتگی جلوگیری می کند.

26-مور مور كردن انگشتان دست و بي حسي آن را برطرف مي‌كند. 

27- صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژي بيشتري را احساس مي‌نمائيد.

28-داراي گروه ويتامينهايB1 تاB12 مي‌باشد كه هريك از اين ويتامينها كاربرد خاصي براي انسان دارد.

29- قوای میل جنسی را افزون می کند.

30-قارچ کومبوجا به دلیل داشتن اسید گلوکونیک و گلوکورونیک کسانی که در مناطق پرخطر و آلوده با سموم شیمیایی  زندگی می کنند اثر نکرده و تاثیر سموم بر آنها بی اثر است. 

31- نوعى ”آنتى‌بیوتیک قوی“ در ترکیب قارچ کومبوجا (كامبوجا) وجود دارد که وجود آن باعث مى‌شود مواد زائد و سموم بدن دفع مي‌‌شود.، طول دوران جواني افزايش و علایم  اولیهٔ پیری ديرتر ظاهر ‌گردد.

صدها سال است که مردم آسیا چاى کومبوجا مى‌نوشند.

      علاوه بر این، قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکته‌هاى قلبى شناخته شده و به اعتقاد پزشکان که اثرات این قارچ را بر روى افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده‌‌اند ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است. زیرا مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ‌ها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرى است جلوگیرى مى‌کند.

      در واقع با مصرف ”کومبوجا“ طول دوران جوانى افزایش مى‌یابد و زمان پیرى دیرتر فرا مى‌رسد. پژوهشگران و پزشکان براى اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقى که در آنجا به‌طور سنتی، قارچ کومبوجا به‌صورت محلول در نوعى نوشیدنى استفاده مى‌شود اشاره مى‌کنند. آنها مى‌گویند: بسیارى از کسانى که در مناطق کوهستانى قفقاز یا مناطق روستائى سیبرى مانند ”یاکوتایا“ در اوکراین، تبت یا اسپانیا زندگى مى‌کنند بیشتر از یکصد سال سن دارند و یکى از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ ”کومبوجا“ است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمى‌گیرند که شرایط اقلیمى و ژنتیکى نیز در این مورد نقش عمده‌اى دارد.

اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مى‌گیرد، یک نوشیدنى ساده که ترکیبى است از چاى معمولى و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائى آن تغییر کرده است. گزارش‌هاى علمى بسیارى که تاکنون دربارهٔ قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مى‌دهد که به عقیدهٔ پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مى‌کنند آنها معتقد هستند چاى کمبوجا یک مادهٔ غذائى مکمل به حساب مى‌آید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارى‌ها مى‌شود.

فرمول تهیه شربت کمبوجا در منزل

ستون ۱

ستون ۲

ستون ۳

ستون ۴

ستون ۵

ستون ۶

 

مقدار آب جوشیده شده(لیتر)

 

مقدار چای یا هر دمنوش(گرم)

مقدار شکر(گرم)

مقدار مایع استار کمبوجا(گرم)

مقدار لایه قارچ کمبوجا مورد نیاز(تکه ۵*۵ سانتیمتر)

تعداد ظرف دهان گشاد مورد نیاز یک و نیم لیتری(شیشه ای یا پلاستیکی)

 

۱

۸

۶۰

۶۰

۱

۱

 

۲

۱۶

۱۲۰

۱۲۰

۲

۲

 

۳

۲۴-۲۵

۱۸۰

۱۸۰

۳

۳

 

پس از جوش آمدن چند دقیقه ای بگذارید تا جرم آب کاملا ته نشین شود

میتوانید مقدار چای  یا هر دمنوش ذکر شده را در یک قوری با ۳ لیوان آب جوشیده دم نموده و این مقدار با ستون ۱ بیشتر نشود شکر را در آب جوشیده حل نمائید و بگذارید سرد شود بعد از سرد شدن آب شکر و چای دم کرده صاف شده ، استارتر مایع کمبوجا  را اضافه نمائید پس از هم زدن درون هر ظرف ستون 6 یک تکه قارچ کمبوجا به طوری که روی سفید و روشن تر آن رو به بالا باشد بیاندازید دهانه ظرفها را با یک پارچه بسیار نازک و ظریف مرمر مانند با یک کش یا نخ ببندید و در یک مکان تاریک مثل طبقه پائین کابینت آشپزخانه یا هر مکان مناسب دیگر در دمای 21 الی 28 درجه سانتیگراد به مدت 7 الی 10 روز قرار دهید  

 

دستورالعمل و طرز تهيه شربت نوشيدني  كمبوجا در منزل

 

1*  3 ليتر آب را بجوشانيد.مي‌توانيد 3 ليتر آب مورد نياز را از سماور و كتري كه در حال جوش است برداريد(اگر آب معدني يا آب تصفيه خانگي باشد بهتر است).

2*  3 عدد ظرف  يك و نيم  ليتري یا دو عدد ظرف 2 لیتری تهيه كنيد.(اگر شيشه‌اي باشد خيلي بهتر است).

پس از جوش آمدن اجاق را خاموش كنيد.

3*  مقدار 4تا 5 قاشق غذا خوري چاي خشك بدون اسانس معادل 20 الی 25 گرم را  15 الي 20 دقيقه در یک قوری نسبتا بزرگ دم نموده.مقدار آبا برای دم کردن را از همان 3 لیتر بردارید.

4*  چاي دم كشيده را از صافي رد كنيد و تفاله چاي را بگيريد و دور بريزيد.

5*  حالا چای دم کشیده  صاف شده یکرنگ را را به سه لیتر آبجوش  اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكنواخت شود.

6* حالا یک لیوان شکر معادل 180 گرم شکر را به آبجوش و چای یکرنگ اضافه نمایید و هم بزنید.

7*  صبر نمائيد تا دماي دمنوش با دماي محيط برابر شود(خنك شود يعني 20 الي 25 درجه سانتيگراد).

8*  مقدار يك الي دو فنجان از مايع شربت استارتر كامبوجا را به 3 ليتر شربت چاي سرد شده اضافه نموده و هم بزنيد.توجه اگر مقدار مايع اصلي كامبوجا در دسترس نبود مي‌توانيد به جاي آن از دو قاشق غذاخوري آب سركه جايگزين نمائيد. تا اینجا ما فقط سه لیتر شربت چای ساده آماده کرده ایم.

9* حالا 3 ليتر مواد را بطور مساوي در سه ظرف تقسيم كنيد. ظرفها بايد كمي سر خالي باشند.

10*  درون هر كدام از ظرفهاي دهان گشاد يك تكه قارچ كمبوجيا  به انداز یک قوطی کبریت مثلا 5*5 سانتیمتر بياندازيد.بطوری که روی صافتر و براق آن رو به بالا یعنی سطح آب یا به عبارتی رو به سمت شما باشد.اگر قارچ به ته ظرف یا وارونه شد مشکلی پیش نخواهد آمد. و بعد از چند روز به بالا خواهد آمد.

11*  دهانه ظرفها را با يك پارچه كتاني يا مرمر يا يك پارچه نازك با سوراخهاي ريز ببنديد به نحوي كه هوا براى تنفس باکترى‌هاى قارچ بتواند وارد ظرف شود.(همان پارچه كتاني بسته شده روي ظرف به جاي درب كفايت مي‌كند سپس با يك نخ يا كش پارچه كتاني را ببنديد).

12*  قارچ کمبوجا باید 7 الي 10  روز در مایع در محيطي كاملاً نيمه تاريك با دماي 21 الي 28 درجه بماند.بهترين مكان كابينت پائين آشپزخانه مي‌باشد.بهترین زمان 7 روز میباشد البته بستگی به شرایط جوی و محیط نگهداری دارد.در طی این مدت ظرفها را جا بجا نکنید چون لایه های تشکیل شونده قارچ کمبوجا تتا 4 الی 5 روز به صورت کف بوده و سپس فشرده می شوند.در ار جابجایی صورت گیرد بافت قارچها بهم خورده مدت بیشتری بطول خواهد انجامید تا لایه ها فشرده و پاستیل مانند شوند. فقط از روز هفتم میتوان با پس زدن پارچه بسته شده روی ظرف و مشاهده لایه مورد ذکر شده اقدام به خارج نمودن لایه ها و صاف کردن شربت اقدام کرد.  

13*  بعد از پايان مدت فوق متوجه خواهيد شد كه يك لايه قارچ جديد در بالاي لايه اولي قارچ مادر بوجود آمده.اگر ضخامت قارچ جديد تكثير شده به اندازه 3 ميليمتر يا بيشتر باشد و قارچ جديد سفيد و روشن باشد،هنگام بهره‌برداري است.

14*  توجّه دستها را خوب بشوئيد و يا با استفاده از يك دستكش نايلكس يكبار مصرف يا با يك وسيله غير فلزي قارچها را از درون ظرفها خارج نمائيد و موقتاً درون يك ظرف شيشه‌اي قرار دهيد و قارچها قديم و جديد را كه معمولا به هم چسبيده اند زير شير آب ولرم يا سرد شستشو دهيد و جرمهاي دمنوش را با ماساژ دست تميز كنيد  و كمي از مايع همان نوشيدني جديد بدست آمده خودتان را روي آن بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.حتما درب ظرف حاوی لایه های قارچ کمبوجا باید کاملا شل باشد تا هوا برای تنفسی قارچها جابجا شوندو از 3 الی 6 ماه لایه های قارچ قابل نگخداری هستند. هرکدام از این قارچ‌ها مى‌تواند براى تهیهٔ یک ظرف دیگر نوشیدنى کومبوجا مورد استفاده قرار گیرد.

15*  در صورت که لایه های قلرچ کمبوجا بزرگ و قطور باشند از کاردها دندنه دار پلاستیکی از فروشگاههای ظروف یک بار مصرف تهیه نمائید.

16*  اگر مي‌خواهيد شربت آماده شده خودتان صاف و يكدست باشد و تيره و قهوه‌اي رنگ نشود ظرف حاوي شربت كامبوجا را خيلي خيلي آهسته به ظرف ديگري منتقل نمائيد وهنگام تخليه مواظب باشيد كه به اندازه دو تا سه قاشق جرم ته ظرف به ظرف جديد منتقل نشود زيرا همان جرم باعث كدر شدن شربت كامبوجا مي‌شود اگر چنين اتفاقي افتاد مي‌بايست 24 ساعت ظرف را ثابت در جايي نگه داشت و عمل صاف كردن را مجددا انجام دهيد اگر از يك پارچه توري يا مرمر بسيار ريز براي صاف كردن استفاده كنيد بهتر است.

 17*  شربت قارچ کومبوجا را در یک ظرف شیشه‌اى يا بطريهاي نوشابه خانواده مواد نو  در یخچال نگهداری نمائيد و درب ظرف را كمي شل كنيد تا زياد گازدار نشود .

دستور مصرف شربت كومبوجا (شربت چاي كومبوجا)برای یک دوره سه ماهه

قابل توجه خانم ها: چون شربت کامبوجا بايد آهسته و پيوسته همزيستي خود را با سلولهاي بدن ايجاد نمايد، خانمها تا 3 روز اول صيح ،ظهر،عصر يک قاشق غذاخوري ميل نمايند روز دوم دو برابر روز قبل و روز سوم سه برابر روز قبل و از روز چهارم مي توانند مانند آقايان تا پايان هفته اول نصف استکان يعني 50 ميلي گرم و هفته هاي بعد برابر با جدول ذيل اقدام به مصرف شربت کامبوجا نمايند. در صورت عدم کشش مي توانند مقدار مصرف نوشيدني خود را کمتر و يا بيشتر نمايند.

هفته اول (روز اول تا هفتم:) صبح ها ناشتا 15 دقيقه قبل از صرف صبحانه نصف استكان (فنجان)حدود 50 ميليگرم. و بلافاصله نصف تا يك فنجان آب آب ميل كنيد.در طول روز مقدار مصرف آب آشاميدني را به 4 الي 8 ليوان برسانيد.

هفته دوم (روز هشتم تا چهاردهم:) صبح ها ناشتا 15 دقيقه قبل از صرف صبحانه يك استكان (فنجان)حدود 100 ميليگرم. و بلافاصله نصف تا يك فنجان آب آب ميل كنيد. در طول روز مقدار مصرف آب آشاميدني را به 4 الي 8 ليوان برسانيد.

هفته سوم (روزپانزدهم تا بيست و يكم:) صبح ها ناشتا 15 دقيقه قبل از صرف صبحانه يك ليوان حدود 150 ميليگرم. و بلافاصله نصف تا يك فنجان آب آب ميل كنيد. در طول روز مقدار مصرف آب آشاميدني را به 4 الي 8 ليوان برسانيد.

هفته چهارم (روزبيست و دوم تا بيست و بيست و هشتم:) صبح ها ناشتا 15 دقيقه قبل از صرف صبحانه يك ليوان حدود 150 ميليگرم. و بلافاصله نصف تا يك فنجان آب آب ميل كنيد. و عصرها 150 ميليگرم بلافاصله يك فنجان آب ميل شود. در طول روز مقدار مصرف آب آشاميدني را به 4 الي 8 ليوان برسانيد.

هفته پنجم (روزبيست و نهم  الي پايان دوره:) صبح ها ناشتا 15 دقيقه قبل از صرف صبحانه يك ليوان حدود 150 ميليگرم. و بلافاصله نصف تا يك فنجان آب آب ميل كنيد. ظهرها قبل از نهار 150 ميليگرم و بلافاصله نصف تا يك فنجان آب آب ميل كنيد و عصرها 150 ميليگرم بلافاصله يك فنجان آب ميل شود. در طول روز مقدار مصرف آب آشاميدني را به 4 الي 8 ليوان برسانيد.از هفته ششم تا پایان دوره سه ماهه مانند هفته پنجم عمل و مصرف گردد تا انشائالله بهبودی حاصل شود.

اگر متوجه شدید که چاى غلیظ یا ترش شده با کمى چاى شیرین يا عسل يا آب ميوه طبيعي موقع نوشیدن آن را رقیق کنید.

 به نکات زیر توجه نمائید:

1-باید توجه داشت که قارچ کومبوجا نباید به فلز برخورد نماید. زیرا باعث خرابى و کپک زدن قارچ کومبوجا مى‌گردد. حتى در دست شما انگشتر نباشد.

2-درجهٔ حرارت محیط کشت قارچ کومبوجا باید ۲۱ الى ۲۸ درجهٔ سانتى‌گراد باشد. زیرا اگر هواى محیط سردتر از حد حساب باشد رشد قارچ کومبوجا کم یا متوقف مى‌گردد و برعکس اگر هواى محیط گرم‌تر از حد باشد رشد قارچ کومبوجا سریعتر و معمولاً مخمر قارچ کومبوجا به ‌صورت سرکه درمى‌آید که خیلى ترش مى‌گردد و در نهایت روى قارچ کپک مى‌زند )کپک به ‌صورت گرد نرم و معمولاً سفید یا سبزمى‌شود).

 3-اگر روى قارچ کومبوجا کپک زد حتماً آن را دور بریزید و از آن استفاده نکنید (هم مخمر شربت كمبوجا و هم خود قارچ کومبوجا). زیرا براى روده مضر مى‌باشد چون احتمال مسمویت روده‌اى ايجاد مي‌نمايد. آن هم اگر بیش از حد مصرف گردد.

4-رعایت اندازهٔ شکر و چاى و آب براى کشت قارچ کومبوجا الزامى است.با توجا به ذکر جدول قبل.

5-به قارچ کومبوجا نباید نور برسد.

6-حتماً باید روى ظرف را با پارچه‌اى ببندید که هوا وارد ظرف گردد.

7-ظرف را تکان ندهید و بگذارید که قارچ کومبوجا در آن تکثیر شود.

8-بهترین نوع قارچ کومبوجا روشن، شفاف، تمیز و یکدست مى‌باشد.

هرچقدر که قارچ کومبوجا درون ظرف محتوى چاى شیرین بیشتر بماند عرض و قطر آن کلفت تر مى‌گردد. و به همان نسبت شربت ترش تر مي‌شود.

9-بهترین نوع قارچ کومبوجا قارچ بالايي مى‌باشد که از همه جوانتر مى‌باشد.

10-سعى کنید هر روز از مخمر(نوشيدني قارچ کمبوجا) که در ظرف شیشه‌اى در یخچال نگهدارى مى‌کنید استفاده نمائید. به‌جاى آب و چاى مى‌توانید از مخمّر قارچ کومبوجا تا سقف دو فنجان در روز،استفاده نمائید.

11-ظرف دهان گشاد و کم‌عمق براى کشت قارچ کومبوجا مناسبتر از ظروف دهان تنگ و بلند مى‌باشد.

12-بهتر است بعد از برداشت محلول قارچ کومبوجا به اندازهٔ یک استکان از محلول ته ظرف نگهداشته و با چاى شیرین سردشدهٔ جدید مخلوط نمائید تا به‌عنوان کمک ‌کننده در عمل تخمیر قارچ کومبوجا به‌کار رود. این عمل قارچ کومبوجا را از سایر کپک‌ها محفوظ نگه‌ مي‌دارید.

13-اگر به دست خود قارچ کومبوجاى بدون محلول رسید مى‌توانید یک الى دو قاشق غذاخورى سرکهٔ جوشیده شده به محلول چاى شیرین جهت تخمیر بهتر قارچ کومبوجا اضافه نمائید.

14-از ظروف پلاستیکى نامرغوب استفاده نکنید.

15-دود سیگار و چربی باعث از بین رفتن قارچ کومبوجا مى‌گردد.

16-در آشپزخانه که بخارات چربى در هوا مى‌باشد قارچ را نگهدارى نکنید. چونکه یک لایهٔ چربى روى قارچ مى‌گیرد و از رشد قارچ جلوگیرى کرده و باعث کپک زدن و خراب شدن قارچ کومبوجا مى‌گردد.

17-مخمر (شربت نوشيدني قارچ کومبوجا) را نباید به مادرانى که حامله هستند داد،زیرا باعث ترش شدن شیر مادر مى‌گردد،از لحاظ مزه و طعم، نه از لحاظ خاصیت و کیفیت و ممکن است که بچه نتواند از شیرمادر تغذیه نماید. به همین خاطر تا موقعى که مادران مى‌خواهند به بچه‌هاى خود، شیر خود را بدهند از مخمّر قارچ کومبوجا مصرف ننمایند.

         انرژى قارچ کومبوجا

      انرژى داخل قارچ کومبوجا باعث مداواى بسیارى از بیمارى‌ها مى‌گردد، زیرا باعث مى‌شود تمامى بافت‌هاى بدن فعال شده و چرک و کثافت‌هاى داخل آن را از طریق سم بدن (عرق، ادرار، مدفوع و…) دفع کند و همین‌طور روى سیستم گردش خون در بدن بسیار تأثیر مى‌گذارد و آن را کاملاً منظم و تصفیه مى‌کند. همین خاصیت قارچ کومبوجا باعث مى‌گردد که سلول‌هاى نیمه مرده و کسل و تنبل بدن فعال شده و مثل قبل کار خود را از اول شروع کنند، البته این را متذکر مى‌شويم که انرژى داخل قارچ کومبوجا باعث افزایش میزان انرژى در بدن موجودات زنده و انسان مى‌گردد و همین خاصیت قارچ کومبوجا است که باعث خوب شدن بیماران ناعلاج و سخت مى‌گردد، از قبیل:۱. سرطان، ۲. فشارخون، ۳. چربى خون، ۴. دیابت (قند)، ۵. آلرژى، ۶. روماتیسم، ۷. سیاتیک، ۸. آرتروز، ۹. آرتریت روماتوئید و...

تحت‌تأثیر قرار گرفتن قارچ کومبوجا

      به علت داشتن شعور در قارچ کومبوجا اگر شخصى بتواند با شعور قارچ کومبوجاى خود ارتباط برقرار نماید. قارچ کومبوجا هم نسبت به انرژى‌هاى بدن شخص عکس‌العمل نشان مى‌دهد. تحقیقات و بررسى‌هاى که روى شعور و انرژى قارچ کومبوجا انجام داده‌اند به این نتیجه رسیده‌اند که قارچ کومبوجا از لحاظ شعور و انرژى بسیار حساس بوده و نسبت به شخص بيمار و غمگين حساس مي‌باشد.

از آزمایشات و تحقیقات بالا نتیجه مى‌گیریم که قارچ کومبوجا داراي انرژى و شعور و احساس است.

به اميد شفاي همه بيماران و ملتمسين انشاءالله.

جهت تعجيل در سلامتي و ظهور امام زمان صلوات بفرستيد.

اطلاعات جامع و كلي و پژوهش شده توسط دكترين و دانشمندان 

ظرف دو دهه‌ی گذشته کارخانه های داروسازی و موسسات تحقیقاتی جنگل های استوایی را  در امریکای جنوبی زیر پا گذاشتند و برای یافتن درمانی برای بیماری های سرطان ، ام اس و ... از هر درخت ، بوته ، علف ، قارچ و جلبک نمونه برداری کردند در نتیجه از نوعی قارچ کفک مانند که روی تنه ی درختی در گوشه ای از جنگل استوایی رشد می کرد دارویی استخراج کردند که در درمان برخی امراض صعب العلاج مؤثر بود . کمپانی ها و غول های داروسازی از گیاه دیگری در جنگل های ماداگاسکار ماده دارویی برای معالجه لوسمی و موجکین(دو نوع سرطان خونی) ساختند و به بازار عرضه کردند.

موارد فوق نشان می دهد که همه مردم دنیا چه عامی و چه عالم دوباره به این عقیده ی قدیمی رسیده اند که شفای دردهای بشر در طبیعت اطراف او نهفته است. پس بایستی هم درمان های طبیعی و راه و روش زندگی طبیعی را جدی بگیریم.

اين موضوع كه يك نوشيدني ساده (شربت کمبوجا)در واقع نوعي قارچ موجود در زير نوشيدني مي تواند از بروز بيماري سرطاني جلوگيري كند و رشد غده هاي سرطاني را متوقف سازد دشوار است . اما واقعيت اين است كه گروهي از پزشگان و پژو هشگران بر اساس شواهد و آزمايش هاي انجام شده بر روي نوعي قارچ به نام كومبو جا اعلام كردند اند كه اين قارچ به دليل تركيبات خاص و دارا بودن اسيد گلو رونيك نه تنها مانع از سرطاني شدن سلولها مي شود بلكه رشد سلولها ي سرطاني را نيز متوقف مي سازد علاوه براين قارچ كومبوجا عاملي موثردر جلوگيري از سكته هاي قلبي شناخته شده است و به اعتقاد پزشكاني كه اثرات اين قارچ را بر روي افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده اند كومبوجا همان اكسير حيات بخشي است كه دستيابي به آن هميشه آرزوي بشر بوده است زيرا مصرف آن از ريزش موها ، چين و چروك پوست وسخت شدن رگها،مفاصل وعضلات كه ازعلايم بالا رفتن سن پيري است جلوگيري مي كند. در واقع با مصرف كومبوجا طول دوران جواني افزايش مي يابد درمان پيري ديرتر فرا مي‌رسد.پژوهشگران و پزشگان براي اثبات اين نظريه به طول عمرافراد درمناطقي كه درآنجا به طورسنتي قارچ كمبوجا به صورت محلول درنوعي نوشيدني استفاده مي شود اشاره مي كنند.آنها مي گويند بسياري ازكساني كه درمناطق كوهستاني قفقازيا مناطق روستايي سيبري مانند[بـا كوتايـا]در اوكراين، تبت يا اسپانيا زندگي مي‌كنند بيشترازيكصد سال سن دارند.يكي از دلايل اين طول عمر استفاده از قارچ كومبوجا است البته پزشكان اين موضوع را نيز ناديده نمي گيرندكه شرايط اقليمي و ژنتيكي نيز در اين مورد نقش عمده‌اي را دارد.اگر چه كومبوجا نوعي قارچ است اما در واقع به شكل نوشيدني ساده كه تركيبي است از چاي معمولي و شكر كه با استفاده از قارچ كومبوجا تخمير شده و ساختار شيميايي آن تغير كرده است .گزارش هاي علمي بسياري كه تا كنون در باره قارچ كومبوجا نوشته شده است نشان ميدهد كه نوعي آنتي بيوتيك قوي در تركيب قارچ كومبوجا وجود دارد كه وجود آن باعث مي شود مواد در فرايند شيميائي بدن نقش مهمي ايفا مي كنند آنها معتقدند چاي كومبوجا يك ماده غذايي مكمل به حساب مي آيد كه مصرف آن سيستم دفاعي بدن را تقويت كرده و موجب جلوگيري از بيماريها مي شود .دكتر ماكسيم بنيك در سال ۱۹۲۸ در باره قارچ كومبوجا نوشت قارچ كومبوجا دارويي است موثر براي مقابله با سختي رگها وعروق ، نقرس و تنبلي روده ها است .مصرف چاي كومبوجا به ويژه آثار مطلوبي دررفع سختي رگها‌ي كليه ومويرگهاي مغزي دارد ولي در مقابله با سختي رگهاي قلب ازتاثير كمتري بر خورداراست استفاده ازكومبوجا در بخشهاي ازآسيا ازقرنها قبل معمول بوده است براساس مدارك موجود نام اين قارچ از نام يك پزشك كره اي به نام كومبو گرفته شده است اين پزشك در حدود سال ۴۱۵ ميلادي با استفاده از نوشابه‌اي كه با كمك قارچ به دست آمده از نان چاودار تخمير شده بود[ اينكيو] امپرا طور ژاپن را درمان كرد آن زمان اين نوشيدني به عنوان يك داروي معجزه گر مورد توجه قرار گرفته بود وبه آن لقب داروي عمرابدي داده بودند پس ازآ ن چاي كومبوجا درسراسر چين،ژاپن،كره و سپس درهند و روسيه مورد استفاده قرار گرفت .

 قارچ كومبوجا شربت کمبوجا ضد سرطان:تحقيقات بعدي در مورد كومبوجا نشان داد اثرات دارويي اين نوشيدني تخمير شده بسياربيشترازآن چيزي است كه بيش ازاين شناخته شده بود پژوهشهاي انجام شده درمورد تركيبات اين قارچ وجود مقداري زيادي اسيد گلوكورونيك در تركيبات آن را اثبات كرد اين اسيد در آزمايشگاه و به طور مصنوعي قابل توليد نيست اما كبد يك انسان سالم قادر است آن را توليد كند اين اسيد دربدن انسان به عنوان پادزهرعمل مي كند وقادراست تمام سموم و[توكسيست ]ها به خصوص مواد پروتئيني درهم آميخته را كه توسط ميكروبهاي بيماري زا در بدن توليد ميشود ازميان برده و از طريق سيستم دفع آنها را از بدن خارج سازد. وجود اسيد[گلو كورونيك]دركومبوجا بيش ازهرچيزي مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسي به مطالعه دقيق در اين مورد پرداختند بررسي در مورد اثرات اين نوشيدني بر روي مصرف كنندگان و كنترل آمار انواع بيماري ها به ويژه سرطان در مناطقي كه از كومبوجا استفاده مي‌شود نشان داد وضعيت دو بخش از ناحيه پرم Perm دركنار رودخانه جاما درغرب كوهستان اورال به نحو حيرت انگيزي با ديگر نقاط متفاوت است در اين مناطق هيچ موردي از سرطان مشاهده نشد و تحقيق در مورد چند نفر مبتلا نيز نشان داد كه آنها از مناطق ديگر باين محل آمده‌اند .

وضعيت محيطي اين مناطق چندان تفاوتي با نواحي ديگر نداشت در اين دو منطقه نيز پتاسيم ، سرب ، جيوه ، وسنگ معدني نسوز و ديگر مواد آلوده كننده و زمينه ساز سرطان وجود داشت حتي ميزان آلودگي محيط  باعث مرگ تعداد زيادي ماهي در آبگيرهاي منطقه[كاما]شده بود پس چه علتي مي توانست مانع ابتلا مردم به سرطان شده باشد . قارچ زشت : بررسي دقيق تر در اين مورد نياز به فعاليت بيشترداشت دو گروه پژوهش كه از پزشكان و متخصصان ديگرتشكيل شده بود شروع به كار كردند گروه پژوهش سوليكا ماسك Solikamaskو گروه برسينكي Beresnikiهر چيزي كه ممكن بود آنها را به نتايج رضايت بخشي برساند مورد آزمايش قرار دادند . يك اتفاق ساده :در يك روز گرم تابستاني يكي ازاهالي منطقه به نام [با بوشكا] براي دكتر مولودينوف رئيس يكي از دو گروه علمي نوشيدني تازه اي آورد كه همان چاي كومبوجا يا بنا بر گويش محلي (چاي كواتي)بود دكتر مولودينوف مي دانست كه اين چاي با كمك قارچ بدست آمده از نان چاودار تهيه ميشود اما بيش از اين چيزي نمي دانست قارچ شناور در چاي كومبوجا ظاهر دلچسبي نداشت ولي بابوشكا پير‌زن با تجربه محلي به دكتر مو لودينوف گفت كه اين نوشابه خوشمزه و سلامت بخش است و مهم تر از همه رایگان است .در همان زمان دكتر جرج اوريو نيز درمنطقه برسينكي با چاي كومبوجا آشنا شد.اين دو پزشك  بر اساس اعتقاد مردم منطقه كه كومبوجا را دارويي سلامت بخش مي شناختند به مطالعه بيشتر در مورد كومبوجا پرداختند و دكتر جرج اوريو مدتي بعد در يادداشتها‌يش نوشت نوشيدني محلي اينجا به نام چاي كوائي معروف است خواص عجيبي دارد حتي الكلي ها هم بعد از مصرف مقدار زياد الكل آن را مي نوشند و عجيب اين كه پس از مصرف چاي كوائي حتي اگر مقدار زيادي مشروب خورده باشند آثار مستي درآنها ديده نمي شود تحقيقات بعدي نشان داد كه در اين منطقه مصرف الكل و توتون بسيار بيشتر از نقاط ديگر است اما عوارض ناشي ازآن بسيارناچيزاست.نگاهي به گذشته ونظر متخصصان :اگر چه دستاورد هاي دو گروه تحقيقاتي اخيردر مورد كومبوجا بسيارجالب وحيرت انگيزبود اما بيش ازآن نيزپزشكان ديگري آثارمعجزه آساي قارچ كومبوجا را شناخته بودند.كانتر فرانك نويسنده كتاب كومبوجا درمان طبيعي از شرق دور كه در مورد اين نوشيدني مطالعات بسياري انجام داده است در جايي از كتاب در باره قارچ كومبوجا و نوشيدني حاصل از آن مي نويسد آيا امروز مردم در شرايط آلودگي شديد محيط و در حالي كه ازغذاهاي اكثرا آلوده به مواد شيميائي استفاده مي كند كبد سالمي دارند ؟ او سپس توضيح مي دهد كه يك كبد سالم به اندازه كافي مورد نياز بدن اسيد گلو كورونيك توليد مي كند اين اسيد از تاثير مواد سمي بر بافت هاي بدن كه از طريق هوا و غذا وارد بدن انسان مي شود جلوگيري مي كند اما زماني كه مقدار اين سموم افزايش يابد عملكرد كبد براي توليد اين اسيد دچار اختلال مي شود كانتر فرانك سپس مي نويسد استفاده از الكل،توتون،موادغذائي كنسرو شده،غذاهاي مانده،آب ها و گياهائي كه از طريق كودهاي شيميايي و مواد ديگر آلوده و شيميايي شده‌اند بار سنگيني را به كبد تحميل مي كنند. اين درحالي است كه بخشي از مواد داروئي،از جمله جيوه اي كه در مواد دندانپزشكي وجود دارد بر دامنه مسموميت هاي داخلي بدن مي افزايد به دليل عدم توانايي كبد درتوليد اسيد گلو كورونيك به اندازه كافي آلودگي هاي ايجاد شده در بدن باعث بيماريهاي مختلف و مهلك مي‌شوند دراينجاست كه چاي كومبوجا با مقدار فراواني اسيد گلو كورونيك به سالم سازي بدن كمك مي كند در سال ۱۹۱۴ باسينز كاجا درمورد نوشيدني كومبوجا نوشت اين نوشيدني در تنظيم فعاليت هاي روده بسيار موثر است و پرفسور رودولف كويرت در سال ۱۹۱۸ كومبوجا را بهترين دارو براي رماتيسم توصيف كرد و دكترويلهام هينبرگ آلماني معتقد بود نوشابه اي كه با اسم چاي كوائي در روسيه نوشيده مي شود داروئي است براي مبارزه عليه همه بيماريها و دكتر مادايوس بيولوژيست معروف در سال ۱۹۲۷ اعلام كرد كه مواد متابوليك موجود در چاي كومبوجا اثزي شگفت انگيزآور بر ترميم  ديواره سلولي داشته و به همين دليل بهترين دارو براي جلوگيري ودرمان سختي عروق است .دكتر پال پي دانشمند ژاپني كه نتايج تحقيقات خودرا در مورد چاي كوائي يا كومبوجا براي اطلاع محافل علمي پزشكان انتشار داد در گزارش خود نوشت مصرف اين چاي كمك مي كند كه پس از ۴ تا ۶ ماه رشد موها به حالت اول بر گردد و موهاي خاكستري مشكي شود . اين چاي مي تواند ديد چشمها را نيز تقويت كند وي با تاكيد به وجود سه عنصر حياتي در چاي كومبوجا حتي ادعا مي كند كه كومبوجا عمر را نيز طولاني مي نمايد و در واقع همان اكسير حيات بخش است .مطالعات گروههاي پژوهشي و آن چه بيش از آنها در باره كومبوجا گفته شده بود توجه محافل علمي را به سوي اين نوشيدني ساده جلب كرد ومركز انستيتو باكتري شناسي مسكو كه كومبوجا را مورد مطالعه دقيق تر قرارداد،محققان اين انستيتو متوجه شدند كه رشد قارچ در واقع به صورت يك توده ژله مانند متشكل ازكشت هاي هم زيست با باكتري Xyttnorni و ذخيره مجموعه سلولهاي مخمر از دسته ساكارو ميستر Saccharornyees است در اين انستيتو باكتري‌هاي تشكيل دهنده كومبوجا به دقت مورد مطالعه قرار كرفتند و اثرات جادوئي آن مورد تائيد قرار گرفت . كومبوجا معالج M.S :گزارش يك خانم هلندي كه براي درمان بيماري M.S از چاي كومبوجا استفاده كرده است براي اثرات جادوئي كومبوجا اين خانم مي نويسد من سال ۱۹۸۲ به بيماري M.S مبتلا شدم و از سال ۱۹۸۹ بر اساس توصيه پزشكان شروع به نوشيدن چاي كومبوجا كردم در آن زمان من فقط قادر بودم با كمك عصا به سختي چندين متر راه بروم و وضعيت جسمي ام روز به روز بدتر مي‌شد اما حالا مي توانم بدون عصا ۲۰ دقيقه به طور مداوم راه بروم من دوباره توانستم پشت فرمان اتومبيل بنشينم وحتي قصد دارم به ورزش اسكي بپردازم يك پسر ۱۵ ساله هلندي نيز اثرات چاي كومبوجا را در رفع بيماري خارش پوست اينگونه گزارش كرد ه است بيماري خارش پوست از ده سالگي به سراغ من آمد گاهي آنقدر بازوهايم را ميخاراندم كه خون آلود مي‌شد هيچ دارويي نيز برايم چاره ساز نبود پزشكان تشخيص داده بودن كه عامل اين بيماري باكتريهاي هستند كه در روده ها ي من رشد كرده اند دارويي موثر براي از بين بردن آنها وجود نداشت سر انجام چاي كومبوجا مرا نجات داد من مايلم به همه بگويم كه كومبوجا موثر ترين دارو براي بيماري هاي صعب العلاج است اگر چه قارچ كومبوجا طي سالهاي اخير درمحافل علمي و پزشكي به عنوان يك داروي معجزه آسا شناخته شده اما مردم منا طقي در آسيا صدها سال است كه آن را مصرف مي‌كنند آنها بر اساس تجربه به اين اعتقاد رسيده‌اند كه كومبوجا باعث فعاليت سيستم غدد مي‌شود سوخت و ساز را تسريع مي‌كند از اضافه وزن مي‌كاهد،اسيد اوريك و كلسترول خون را پائين ميآورد روماتيسم و نارسائي‌هاي كبد و كليه را بهبود ميبخشد و نقرس و بيماريهاي پوستي و فشارخون را از ميان برميدارد در واقع دارويي است براي بسياري ازبيماري ها.

مهمترين خاصيت درماني:نوشابه‌اي كه ازتخميرچاي توسط قارچ بدست ميآيد اينهاست:تميزكنندگي ،سم زدا ئي واسيدنندگي . ضمنا دسته‌اي مواد شميائي موسوم به پلي فنول‌ها در آن هست كه آنتي اكسيدان هستند يعني ميتواند ريشه‌هاي آزاد شميائي موجود در سلولها را كه سرطان زا هستند به خود جلب كنند اگر به نحوه پيدايش امراض از دريچه علم زيست شناسي نگاه كنيم بايد بگوئيم هزاران ناراحتي و بيماري صعب‌العلاج كه بشر با آن روبروست ازبرهم خوردن تعادل ساده‌اي كه ميان كاركردهاي مختلف سلولهاي بدن وجود دارد ناشي ميشود و همه با يكديگر مانند حلقه هاي يك زنجير مرتبط هستند.در زير چند نمونه ساده از اين مورد اشاره مي‌كنيم . محيط مناسب براي فعاليت سلولهاي بدن،يك محيط اسيدي است.خوب حالا اگر به همين غذاهاي كه هر روز از آشپزخانه ما وارد سفره‌هايمان ميشود دقت كنيم ملاحظه خواهيم كرد كه همه آنها محيط بدن را از حالت اسيدي خارج كرده و به حالت قلياي (يا بازي) در مي‌آورند.اما انسان همين لحظه هيچ درد و هيچ ناراحتي را حس نمي‌كند‌،بلكه اين نوع محيط در دراز مدت باعث پيدايش صدها نوع بيماري سخت مي‌شوند بسياري از گياهان واصولا رژيم گياهخواري و همچنين نوشيدني بسياري از مخمر ها مثل ماء‌الشعير،مخمر جو(لووردويبر)،سركه و كومباجا مي تواند محيط اسيدي را براي بدن تامين كنند.بيشتر غذاهاي كه امروز مصرف ميكنيم و همچنين بسياري از مواد شيميائي كه طي دو قرن اخير وارد جيره غذائي انسان شده است (مثل مواد مصنوئي و تركيبي،سس ها،طعم ورنگ هاي خوراكي يا خود اكسيد كننده‌اند يا در بدن تبديل به اكسيد كننده ميشوند،اين اكسيد‌ها مي‌توانند صدها بيماري لاعلاج ديگر را موجب شوند .بنابراين براي هر ماده طبيعي يا گياهي مثل كومبوجا كه بتواند اين اكسيد كننده‌ها را از ميان بردارد كمك بزرگي به دفاع بدن در مقابل ابتلا به بيماريها ميكند.يكي از دلايل بروز ايجاد سرطان را يبوست ميدانند.انسان تا وقتي گياهخواري مي‌كرد به اين نوع سرطان مبتلا نمي‌شد اما غذاهاي بدون فيبر(يعني بدون سلوز گياهي)كه امروز همه ما ميخوريم باعث ميشود روده ديرتر تخليه شود و سموم فرصت پيدا كنند جذب خون شوند . هر ماده خوراكي مثل گياهان و سبزيجات،يا نوشابه كومبوجا كه به حركت سريع غذا در داخل روده‌ها كمك كند موجب پيشگيري از سرطان ميشود.همانطور كه ذكر شد براي درك خاصيت درماني كومبوجا يا هر ماده درماني ديگر بايد طبق روال علمي به تاثيرآن بركاركرد سلولها توجه كرد.كومبوجا ميتواند تعادل شيميائي و يوني در غشاي سلول ها را دوباره برقرار سازد بنا براين ميتواند از وقوع بسياري از اختلالات عصبي كه موجب بيماري هاي لاعلاج مربوط به اعصاب ميشوند جلوگيري كند.اميدوارم اين مختصربه شما در فهم بعضي خواص اين نوشيدني كه نمونه‌اي از هزاران درمان طبيعي ديگر است كمك كرده باشد.چگونه تهيه ميشود:تهيه نوشيدني كومبوجا بسيار ساده است : كافي است كمي مولد قارج در اختيار داشته باشيد نوشيدني كومبوجا در واقع تركيبي است از چاي شيرين معمولي كه با كمك قارچ كومبوجا تخمير شده است اين قارچ كمك مي كند كه چاي و شكر به آنزيم هاي مفيد براي بدن تبديل شود اسيد گلو كورو نيك موجود در اين نوشيد

نوشته شده در شنبه 16 شهريور 1392برچسب:, ساعت 10:6 توسط محمد|


مطالب پيشين
» شیوه تنبیه کردن آقایان به وسیله خانم ها (آخرخنده).....
» پنج عملی که شیطان را غمگین می کند
» سگ و قصاب
» شایع ترین عادت های بد در خانم ها و آقایان !
» چرا زنان زیبا با مردان زشت ازدواج می کنند؟
» یکی از مزایای داشتن همسر چادری + عکس
» علی دایی در کنار مهناز افشار، الناز شاکردوست، مریلا زارعی، شیلا خداداد و نیوشا ضیغمی + عکس
» عکسی از مراحل شگفت انگیز تبدیل یک مرد به دختری جوان و زیبا
» جنون گاوي؟؟؟!!!؟؟
» اگه چشت سالم موند بعدا بگو کیه !
» ذات خود را بشناسید
» نگاه شما: خنده درمانی
» اجازه هست ؟ خدا
» رابطه جالب کار و گروه خونی
» كدام نژاد هستيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
» چگونه زن خود را رواني كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
» تصویری که شما را هیپنوتیزم می‌کند!
» نيش زنبور
» اثرات چای نوشيدني قارچ کامبوجا( منچوریایی ) بر مصرف کنندگان
» قارچ كمبوجاي
» درمان با داروهای گیاهی
» نصب سرطان
» گزارش تصویری خبرگزاری فارس از زندگی "آنجلینا جولی"
» امكان تلفيق شكار انبوه سوسك سرخرطومي حنايي خرما و سوسك شاخدار خرما با استفاده از تله هاي فروموني
» زنبورهای خانواده Superfamily Apoidea
» زنبور های خانواده Superfamily Sphecoidea
» زنبور های خانواده Superfamily Vespoidea
» هنوز عشق..
» کیا منتظر این لحظه بودن!؟
» مسیر دانشجو
» نبرد پروانه و مورچه!
» نظرات جالب دختران دانشجو در مورد سوسک ها (طنز)
» سرور کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
» تست زن ذلیلی و مرد سالاری؟
» عکس های بسیار زیبای عاشقانه
» آسان‌ترین راه‌های گناه نکردن
» عکس های بسیار زیبا در غروب آفتاب
» آنچه در مورد آمیزش جنسی واجب و حرام است
» اس ام اس به یاد هم بودن
» گونه هایی سفت و برجسته داشته باشید!
» عکس های زیبا از خانم های زیبا
» میزان سنجش عشق و علاقه
» معروف ترین دختران ایرانی دهه ۶۰
» جغرافياى خانم ها و آقایان (طنز)
» مدل شال و کلاه زنانه - سری سوم
» پ نه پ - 11 (طنز)
» عکس های بسیار زیبای بارانی
» رفتارهایی که خیانت همسر را می رساند!!
» زیباترین استخرهای دنیا
قالب وبلاگ : پارس اسكين